Étkezés

A pincénél kizárólag előzetes egyeztetés alapján lehetőség van étkezésre. A kínált ételek jó minőségű alapanyagokból, házias gondossággal készülnek. Az étkezés előételből, főételből és desszertből állhat.

Étkezési lehetőségek, tájékoztató jelleggel:

I. Előétel
 

  • vegyes házi szárnyas májpástétom friss kenyérrel vagy kiflikarikákkal
  • tojásból vagy padlizsánból készített pástétom friss kenyérrel


II. Főétel

A főételeknél főtt-sült-párolt ételek vagy hidegtálak közül lehet választani:

1. Főtt-sült-párolt ételek
 

  • vegyes pincepörkölt, főtt burgonyával és savanyúsággal
  • vörösboros marhapörkölt nokedlivel
  • sültestál körettel és savanyúsággal
  • gombapörkölt nokedlivel és savanyúsággal
  • könnyű egytálétel (megbeszélés szerint, max. 10 fős csoportoknak))

 

Vörösboros marhapörkölt galuskával


2. Hidegtálak
 

  • vegyes paraszttál (sonka, kolbász, szalámi, hurka, disznósajt, szalonna, tepertő, stb.) friss idényzöldségekkel vagy savanyúsággal és friss kenyérrel
  • vegyes sajtostál idényzöldségekkel vagy salátával


III. Desszert

  • rétes
  • piskótatekercs gyümölcsös krémmel töltve
  • palacsinta

A szabadmerítéses jellegű ételfogyasztás ára alapesetben az előételt, a főételt és a desszertet is magában foglalja. A borokat a kóstolt borsorral összhangban, illetve a fogyasztott ételekhez társítva kínáljuk: az előételhez fehérbort vagy rozét, a főételhez kadarkát (esetleg zweigeltet vagy kékfrankost), a desszerthez pedig félédes késői szüretelésű bort).

Tekintse meg, mit írtak látogatóink vendéglátásunkról a pince vendégkönyvébe!


Jelentkezzen borkóstolónkra!

Ajánlatkérés

Egyedi igények

Szolgáltatások

Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Online borrendelés

Ajándékutalvány igénylés

 

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk!

36309295732


 

Tárhely: RgStúdió