Boresemények

Szervezett kóstolóprogramok, fesztiválok és egyéb boros rendezvények 2024-ben a Fekete Borpince részvételével. 
Az oldal tartalma folyamatos szerkesztés alatt áll.

 

Szegedi Borfesztivál

2024. május 16-26. Szeged, Széchenyi tér

A Szegedi Borfesztivál az ország legnagyobb borászati seregszemléje, melyen évről-évre nagyjából 200 borászat vesz részt, határon innen és a határon túlról. A másfél héten át tartó rendezvényen a borászatok mellett közel harminc gasztronómiai kiállító is jelen van. A pince standjánál a pince szinte összes forgalomban lévő bora kóstolható és vásárolható lesz. 

 

Szekszárdi Pünkösdi Nyitott Pincék

2024. május 17-20. péntek - hétfő, 11-21 óra

A Pünkösdi Nyitott Pincék mintájára megszervezett boreseményen a szekszárdi borvidék több mint 20 pincéje várja a borkedvelőket. A pincénél a pince össze bora kóstolható és megvásárolható lesz. Nyitvatartás: pénteken, szombaton és vasárnap 11-21 óráig lehet bort kóstolni, hétfőn 11-14 óra között van lehetőség borvásárlásra.

 

Winelovers Summer Opening Party

2024. június 13. csütörtök 18-22 óra
InterContinental Hotel, Corso Étterem és terasz
V. kerület, Apáczai Csere János utca 12-14.

A Winelovers Summer Opening Party többedik alkalommal kerül megrendezésre a Winelovers csapatának szervezésében egy exkluzív helyszínen: az ötcsillagos InterContinental Budapest Hotel teraszán. A Corso nyugodt, belvárosi találkozási pont: üzleti és önfeledt baráti beszélgetéseknek ad teret a mindennapokban. 

 

Winelovers River Night

2024. július 25. csütörtök 18-22 óra
Budapest Hajó
indulás: Vigadó tér

A Winelovers River Night a Winelovers csapata által szervezett exkluzív borkóstoló program a Dunán, a Budapest Hajón. Az extra hosszú, 2 órás menetidő alatt, valamint az előtt és az után 10-12 borászat tételeit lehet korlátlanul kóstolni, köztük a pince Fehér kadarka gyöngyözőbor, Nero rosé, Kékfrankos siller, Cabernet franc és Merlot borait. A VIP jegyet vásárlók három fogásból álló svédasztalos vacsoramenüt is kapnak. 

 

Savaria Történelmi Karnevál - Borok utcája

2024. augusztus 22-25. Szombathely, Belváros

A bor a kezdetektől fogva elmaradhatatlan kísérője a karneváli programoknak. Magyarország szinte valamennyi borvidéke képviselteti magát a rendezvényen. A karnevál népszerű találkozóhelye a legjobb borok mellett lehetőséget teremt a baráti társaságoknak, családoknak, hogy a muzsika mellett beszélgetéssel töltsék idejüket.

 

Winelovers 100 Nagykóstoló

2024. szeptember 14. szombat 14-22 óra
Corinthia Hotel, Budapest, Erzsébet körút

Fókuszban a Winelovers '100 legjobb magyar bor' magazin helyezettjei. Több mint 50 kiállító, több mint 70 toplistás bor, további 70 tétel a díjnyertes borászatoktól. A Fekete Borpince évről-évre jelen van a rendezvényen. 

 

Szekszárdi Szüreti Napok

2024. szeptember 19-22, csütörtök - vasárnap
Szekszárd, Belváros, Béla téri borudvar

A Szekszárdi Szüreti Napok évtizedek óta megrendezésre kerülő, közismert és közkedvelt program Szekszárdon. A finom borok mellett gasztronómiai ínyencségek, legendás szüreti felvonulás, kézműves vásár, fergeteges koncertek és még sok meglepetés várja a látogatókat Szekszárd legnépszerűbb, illetve a régió egyik legnagyobb összművészeti fesztiválján.

 

Szegedi Bortér

2024. szeptember 18-22. Szeged, Dóm tér

A Szegedi Borfesztivál mellett a város második legnagyobb boros rendezvénye, ami Szeged legszebb terén, a Dóm téren kerül megrendezésre. Az eseményén olyan népszerű programok garantálják a nagyszerű hangulatot, mint a szüreti felvonulás, a borrendek, a néptánc-együttesek fellépései és a remek koncertek.

 

Bordói November Nagykóstoló 2024

2024. november 30. szombat 14-22 óra
Corinthia Grand Hotel, Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút 43.

2023-ban tizenegyedik alkalommal szervezi meg a Winelovers csapata a Bordói November Nagykóstoló programot. Magyarországon a bordeaux-i szőlőfajtákból készült borok, mint a cabernet sauvignon, a cabernet franc és a merlot egyre népszerűbbek. Ezek aromagazdagsága, potenciálja gyakran komplex, különleges minőségű tételekben ölt testet. A pince rendezvényen kóstolható borai: Cabernet franc 2020, Cabernet sauvignon válogatás 2017, Merlot válogatás 2018, Letícia cuvée 2016.

 

Ajánlatkérés

Egyedi igények

Szolgáltatások

Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Online borrendelés

Ajándékutalvány igénylés

 

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk!

36309295732


 

Tárhely: RgStúdió